Tuesday, 30 April 2013

KEM PLKN TERKOK SG.SIPUT PERAK .

Hi Hello Assalamualaikum
Apa Khabar semua ? sihat ? harap harap sihatlah ye . Hari ni tetap bersyukur sebab masih lagi boleh bernafas dia atas muka bumi ini , Alhamdulillah :) dah lama tak update blog ni , dah berhabuk gila . hahaha hm kita nak cerita ni setelah sekian lama tak bercerita kan ? cerita apa lagi kalau bukan tentang PLKN kan ? hidup sebagai pelatih PLKN no bad lah , untung juga sebab dah dapat gelaran Wirawati . Kau adooo ? mula mula tuh memang ah tak biasa kan , kena bangun awal and whateverlah semua kena awal but lama kelamaan dah biasa . bila duduk rumah , tak buat apa pula yang rasa lain .
K dah hidup dengan new life dekat hutan tuh selama 3 bulan err actually tak sampai 3 bulan pun , mesti lah jumpa kawan baru kan ? but kita tak lupa kawan kita dekat sini k ! lagi lagi my FFL Eyka , tiap tiap minggu dapat hp mesti gayut dengan dia sampai kena marah dengan mak guard tuh . errr kawan kawan dorm 4 semuanya sporting gila , ada yang satu kepala dengan aku . memang tak reti nak duduk diam lah gamaknya kan ? hahaha geng dah ada . nak tengok kawan dorm kita ? jom kita tengok sama k .
Wirawati Dorm4 dari kiri : Kak Husna , Fiqa , Irna (ketua dorm) , Aisyah (penghuluwati) , Pynaz , Alin , Tika(dorm3) , Ummi (dobi)
Wirawati Dorm4 dari kiri : Bubu , Wan , Kyra
Wirawati Dorm4 dari kiri : Eika , Dyla , Biela
Wirawati Dorm4 Syeraa

haaa ni lah kawan kawan dorm aku , actually banyak lagi tapi dorang tuh entah pergi ke mana entah time ni , nasib lah kan ? Actually ni malam birthday party hari Isnin 29/04/2013 .
Hm aktiviti dekat sini no bad lah , boleh tahan juga .paling tak suka time kawad pukul 2.30 petang yang panas terik gila tuh , Tuhan je yang tahu macam mana aku rasa time tuh . grr then cikgu cikgu dekat sini ada yang sporting , ada yang garang gila macam Cikgu Pisang Busuk tuh . stress kalau aku nampak dia , errrr cikgu paling sporting cikgu dorm aku Cikgu Ku dengan Cikgu Imah , memang AWSOME gila lah kan . kita paling suka dekat Cikgu Jamil *tepuk tepuk Abang Jamil hahaha nampak kegatalan aku dekat situ ? hahha gurau je k ! Cikgu Jamil dah ada isteri lah , anak 6 lagi tuh .
hm tentang cinta tuh memang takda lah but crush crush tuh ada lah . saja je suka suka kan ? lagi pun crush kita tuh dah ada girlfriend , sabar jelah . so just forget it ! matlamat datang PLKN nak berkhidmat untuk negara and nak tabik hormat dengan Tuan Komandan . Insha Allah matlamat akan tercapai :) okay sekian cerita dari D yang tak seberapa ni , Anniyo :)