Thursday, 28 February 2013

PLKN

Hi , Assalamualaikum . hampa semua sihat ka ? kalau sihat Alhamdulillah sebab Allah memanjangkan umur kita . ni kami nak ceghita siket ni ha , kami dapat masuk PLKN kumpulan2 dekat TERKOK , SUNGAI SIPUT PERAK . jauh kan ? errr sebenarnya kami tak ingin nak pi sebab kami tak minat . kawan kami yang minat tuh tak dapat pula , kami yang tak minat ni tetiba dapat . errr stresssnya kami ! redha je ah , sambil cari pengalaman dan belajar benda baru . hampa semua ada ? apa apa pun kami bersyukur dapat terpilih sabagai pelatih PLKN . bukan semua orang boleh dapat kan ? kami ni kira bertuah juga .
1April nanti dah kena lapor diri dekat tempat letak kereta Stadium Shah Alam , kami kenalah prepair barang dari sekarang . hm nak kerja pun dah tak sempat , apa pun tak boleh !malam semalam bila kami dapat tahu je kami dapat kumpulan2 terus terdiam then menangis . nasib baik ada kengkawan yang caring dengan kami , depak semua nasihat kami . hati kami pun rasa lega lah sikit . Alhamdulillah , hm lepas ni kami dah tak boleh online facebook , twitter , dah tak boleh nak update blog untuk hampa semua . hm so sad :/ 
InsyaAllah kami boleh buat , asalkan kengkawan dan keluarga kami bagi semangat dari belakang dan dorongan .haa nasib baik kami sama tempat dengan kawan kami Si Madi tuh , ada lah juga kawan yang kenal kan . atleast kami ada masalah apa ka ? boleh bagitahu dia je .hmm pape pun kami nak ucapkan GOOD LUCK kepada kami sendiri dan kawan kawan yang lain juga :) luahan hati dari D , anniyo :) Publish !

No comments:

Post a Comment