Friday, 12 July 2013

AL KISAH

Assalamualaikum , hi hello :)
Salam sejahtera dan Salam 1Malaysia (Malaysia boleh!) apa khabar semua ? sihat ? harap harap sihatlah hendaknya k . Haih ! lama dah tak buka blog ni , berhabok beno teman nengoknyee . Hihihi nampak tak kat situ kita dah pandai cakap loghat Perak , biasa ah ! duduk Perak 2bulan setengah mesti ah kena pandai cakap Perak kan ? heee nak cerita tentang apa eh ? banyak beno teman nak cerita ni . hihi haaa macam mana puasa ? ada baikk ? harap harap puasa tahun ni lebih baik dari puasa yang lepas lepas k .
Okay Firstly , nak cerita pasal PLKN ni . haaa nak tahu takk ? best gila duduk hutan tuh , tak rugi . Paling best time aktiviti kemuncak EX WIRA JAYA , best gila masuk hutan walaupun tak berapa nak hutan sangat lah tapi kira okay lah tuh dapat merasa jugakan . haha Then ahli Kompeni Bravo pun dah saling mengenali , dah semakin rapat tapi ...... hm baru nak rapat , nak kenal perangai sebenar tetiba masa dah sampai untuk pulang ke pangkuan ibu bapa . hmm terkilan juga ah , sedih sampai menangis teresak esak kau . Tuhan je yang tahu haaa . nak tengok Kompeni Bravo ? moh kita tengok sesama k 

Deme semua sporting gila kadang kadang masuk air . ahahaha tapi best ah , lepak gn dorang memang gelak je ah lagi lagi dengan Unie . dengar dia cakap , amboi pekat beno loghat Perak nya . hihihih pape pun deme semua memang AWESOME :) 
LEGASI BRAVO

Keduanya , kita nak cerita sikit ah pasal crush kita ni haaa . hmmm crush PLKN juga ah , apa lagi kan ? heee nak tahu nama dia ? haaa nama dia AL FATTAH BIN AHMAD ROSDI , nampak tak situ ? hahah aku memang stalker dia habis habis . haa punya lah minat kan ? nak tengok orangnya ? moh moh
haaa ni ah orangnya , bagi kita dia handsome lah kan ? bila dia senyum , alahai cair bhai ! ahahah tapi.... dengar cerita dia dah berpunya . ahh malas nak cerita , menyampah ! benci benci benci benci k settle .

Okay seterusnya , sekarang partime tanam anggur kat belakang rumah . ahahahah menganggur jelah apa lagi kan ? heee jadi bibik free of charge . errrr mak suruh kerja , aku malas ah nak kerja . nak balas dendam berehat kat rumah 3 bulan , amboi melampau beno teman ni . ahahaha idokle bukan taknak kerja tapi macam tak biasa ah , kan senang kalau duit jatuh dari langit . heee dapat Iphone5 pun best juga kan ? ahahah angan angan lebih , boleh tapi kena usahalah yang penting kerja . haa lepas raya nanti mak paksa kerja kat tempat dia , teman layan jelah daripada takde buat apa duduk rumah asyik makan tidur je baik kerja kan ? boleh beli Iphone5 . hihihi Inshaa Allah :)
Err bosan juga hidup single ni ... hmmmm aku dah biasa hidup single . so takde masalah kot , chill lah . tapi jealous pula tengok deme yang bercouple tuh , errr abaikan je ah . aku percaya jodoh di tangan Tuhan , Tuhan yang tentukan so aku anggap jodoh aku belum sampai lagi . hati aku pun belum terbuka untuk mana mana lelaki , jangan tanya kenapa ? semua ada kisah silam kan , errr okay taknak ingat dah cerita lama tuh .
hmmm siapa lah yang sudi nak kat kita ni ??
ahahahah actually saja je tayang gambar ni . okay lah sekian cerita yang tak seberapa ni , yang serba kekurangan ni korang sudi membacanya k :) ayat pun tonggang terbalik . haa aku peduli apa ? janji boleh dibaca . hahaha Anniyo :)

No comments:

Post a Comment